Stage | afstuderen (design, CX, innovation)

Solliciteer nu

stage / afstuderen

Internship · Essense

Ben jij een talentvolle design student op zoek naar een veelzijdige stage- of afstudeerplek bij een CX / design consultancy bureau? Word jij enthousiast van het werken in een team waarin je de kans krijgt om bij te dragen aan klantgerichte innovatie, vanuit CX consultancy, UX/UI design of service design? Laat weten wat je voor ogen hebt, en wellicht kunnen wij je een plek bieden binnen Essense!

Bij Essense geloven we in klantgericht samenwerken om de wereld verder te brengen. Als stagiair(e) of afstudeerder ben je een volwaardig onderdeel van ons team en draag je direct bij aan deze ambitie.

Al meer dan 10 jaar helpen wij organisaties om hun dienstverlening te verbeteren en daarmee een betere klantbeleving te bieden. Dit doen we met een (steeds groter) team van veelzijdige mensen met expertise op het gebied van design, CX, onderzoek en innovatie. We zijn gedreven om mensen en organisaties meer inzicht in hun klanten te geven, beter te laten samenwerken en zo succesvolle diensten te leveren, die waarde bieden voor klant, organisatie en de maatschappij.

Onderwerp van stage / afstuderen

Wij staan open voor diverse invullingen van een stage- of afstudeerplek. Dit kan gericht zijn op het aanpakken van een specifiek vraagstuk, ofwel intern (bijvoorbeeld gericht op het uitwerken van een nieuwe methode of het verbeteren van onze employee experience), ofwel bij een van onze klanten (bijvoorbeeld het ontwerpen van een nieuwe dienst of valideren van een prototype). Ook zijn er mogelijkheden om mee te draaien op onze projecten vanuit een bepaalde expertise. Laat in je sollicitatie weten wat je zelf voor ogen hebt (en wat vanuit je studie verwacht wordt), zodat we mogelijk tot een wederzijdse afstemming kunnen komen.

Ongeacht het precieze onderwerp van je stage/afstuderen, krijg je ons de vrijheid om je creativiteit, commercialiteit en organisatie skills te laten zien en wordt hierin begeleid door een ervaren team. We bespreken tijdens een eerste kennismaking graag waar jij enthousiast van wordt en vullen op basis daarvan samen je stage/afstudeerplek in. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan snel om kennis te maken.

Wie ben jij?

  • Je bent bezig met een studie (WO / HBO) in bijvoorbeeld: Communicatie en Multimedia Design, Industrial Design, Innovatie Management, of gerelateerd
  • Je hebt een portfolio met relevant voorbeeldwerk waaruit je talent naar voren komt op 't gebied van service, UX, UI en/of visual design
  • Je bent creatief en krijgt energie van het bedenken van nieuwe ideeën

  • Je houdt ervan om samen te werken maar bent ook in staat om zelfstandig taken uit te voeren
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij brengen:

  • Een fijne werkplek op ons kantoor (op loopafstand van Amsterdam Amstel station)
  • Leuke en slimme collega's, gezellige uitjes en borrels
  • Een stagevergoeding in overleg
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Herken jij je in het bovenstaande? Dan zien we jouw interesse en motivatie graag tegemoet. We kijken uit naar je reactie!